Organizacja i technika pracy w zakładzie gastronomicznym /
Witkiewicz, Zbigniew (1938-2011).
Organizacja i technika pracy w zakładzie gastronomicznym / Zbigniew Witkiewicz, Stanisław Wilgocki. - Gdańsk : Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa : Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, 2008. - 214 s. : il., err. ; 24 cm. - Hotelarstwo i Gastronomia ; cz. 2 . - Hotelarstwo i Gastronomia cz. 2 .
Bibliogr. przy rozdz.
9788389081117 9788375310016
Zakłady żywienia zbiorowego--zarządzanie--podręczniki akademickie.
Organizacja i technika pracy w zakładzie gastronomicznym / Zbigniew Witkiewicz, Stanisław Wilgocki. - Gdańsk : Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa : Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, 2008. - 214 s. : il., err. ; 24 cm. - Hotelarstwo i Gastronomia ; cz. 2 . - Hotelarstwo i Gastronomia cz. 2 .
Bibliogr. przy rozdz.
9788389081117 9788375310016
Zakłady żywienia zbiorowego--zarządzanie--podręczniki akademickie.