Eksploatacja w praktyce inżynierskiej przemysłu spożywczego /
Diakun, Jarosław.
Eksploatacja w praktyce inżynierskiej przemysłu spożywczego / Jarosław Diakun. - Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2005. - 275 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm. - Monografia Wydziału Mechanicznego / Politechnika Koszalińska . - Monografia Wydziału Mechanicznego - Politechnika Koszalińska .
Numer ISSN 0239-7129 oraz nr 109 związany jest z tytułem kluczowym: Monografie - Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.
Bibliografia na stronach 273-275.
Podręcznik dla studentów specjalności konstrukcyjno-eksploatacyjnych urządzeń przemysłu spożywczego na kierunku mechanika i budowa maszyn oraz specjalności eksploatacyjno-technologicznych przetwórstwa spożywczego na kierunkach technika rolno-spożywcza oraz technologia żywności, a także dla inżynierów i kadry kierowniczej, którzy są odpowiedzialni za utrzymanie zdatności użytkowej urządzeń i funkcjonowanie techniczne zakładów przetwórstwa spożywczego.
Przemysł rolno-spożywczy--aparatura i sprzęt--konserwacja i naprawy--podręczniki akademickie.
Eksploatacja w praktyce inżynierskiej przemysłu spożywczego / Jarosław Diakun. - Koszalin : Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2005. - 275 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm. - Monografia Wydziału Mechanicznego / Politechnika Koszalińska . - Monografia Wydziału Mechanicznego - Politechnika Koszalińska .
Numer ISSN 0239-7129 oraz nr 109 związany jest z tytułem kluczowym: Monografie - Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie.
Bibliografia na stronach 273-275.
Podręcznik dla studentów specjalności konstrukcyjno-eksploatacyjnych urządzeń przemysłu spożywczego na kierunku mechanika i budowa maszyn oraz specjalności eksploatacyjno-technologicznych przetwórstwa spożywczego na kierunkach technika rolno-spożywcza oraz technologia żywności, a także dla inżynierów i kadry kierowniczej, którzy są odpowiedzialni za utrzymanie zdatności użytkowej urządzeń i funkcjonowanie techniczne zakładów przetwórstwa spożywczego.
Przemysł rolno-spożywczy--aparatura i sprzęt--konserwacja i naprawy--podręczniki akademickie.