Selected aspects of food quality evaluation = Wybrane aspekty oceny jakości żywności /
Selected aspects of food quality evaluation = Wybrane aspekty oceny jakości żywności /
Wybrane aspekty oceny jakości żywności.
ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski.
- Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, cop. 2012.
- 187 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Tekst częśc. pol. Spis treści także pol.
9788377891193 9788377890592
Żywność--jakość.
Żywność--ocena.
Przeciwutleniacze--badania porównawcze.
Przeciwutleniacze--aspekt zdrowotny.
Mięso--jakość.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Tekst częśc. pol. Spis treści także pol.
9788377891193 9788377890592
Żywność--jakość.
Żywność--ocena.
Przeciwutleniacze--badania porównawcze.
Przeciwutleniacze--aspekt zdrowotny.
Mięso--jakość.