Białka w żywności i żywieniu /
Gawęcki, Jan (1944- ).
Białka w żywności i żywieniu / pod redakcją Jana Gawęckiego ; [autorzy: Jan Gawęcki, Alicja Kawka, Zenon Kędzior, Józef Korczak, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Jan Pikul, Edward Pospiech, Bożena Stasińska]. - Wyd. 3 poprawione i uzupełnione. - Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016. - 125 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 122-125.
9788371608315
Białka w żywieniu człowieka.
Żywność--zawartość białek.
Białka w żywności i żywieniu / pod redakcją Jana Gawęckiego ; [autorzy: Jan Gawęcki, Alicja Kawka, Zenon Kędzior, Józef Korczak, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Jan Pikul, Edward Pospiech, Bożena Stasińska]. - Wyd. 3 poprawione i uzupełnione. - Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016. - 125 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 122-125.
9788371608315
Białka w żywieniu człowieka.
Żywność--zawartość białek.