Badanie produktów spożywczych : ilościowe oznaczanie podstawowych składników. Badanie zbóż, przetworów zbożowych i pieczywa : skrypt do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych /

Kasperek, Marian.

Badanie produktów spożywczych : ilościowe oznaczanie podstawowych składników. Badanie zbóż, przetworów zbożowych i pieczywa : skrypt do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / Marian Kasperek, Jerzy Krauze, Alina Krauze. - Poznań : Wydawnictwo Uczelniane Akademii Ekonomicznej, 1974. - 309 s., [2] k. złoż. : il. ; 24 cm. - Skrypty Uczelniane / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; z. nr 168 . - Skrypty Uczelniane - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu 168 .

Bibliogr. s. 308-309.


Produkty zbożowe--badania--podręczniki laboratoryjne.
Żywność--badania--podręczniki laboratoryjne.