Biotechnologia żywności : praca zbiorowa /
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa /
pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; autorzy: Marek Adamczak, Andrzej Babuchowski, Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, Jadwiga Kowalewska-Piontas, Jacek Leman, Arnold Reps, Anna Sałek, Tomasz Twardowski, Wiesław Wzorek.
- Wydanie II zmienione - 1 dodruk (PWN).
- Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.
- 498 stron : ilustracje ; 24 cm.
Nazwy autorów na stronie przytytułowej. Na stronie tytułowej, okładce i grzbiecie także: "Wydawnictwo WNT".
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
9788301193621
Żywność--biotechnologia--podręczniki akademickie.
Nazwy autorów na stronie przytytułowej. Na stronie tytułowej, okładce i grzbiecie także: "Wydawnictwo WNT".
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
9788301193621
Żywność--biotechnologia--podręczniki akademickie.