Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń /
Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń /
pod redakcją Teresy Fortuny ; Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska.
- Wydanie 3 poprawione i uzupełnione.
- Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, 2018.
- 286, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia na stronach 277-280.
9788364758676
Żywność--analiza--podręczniki laboratoryjne.
Żywność--jakość--podręczniki laboratoryjne.
Żywność--skład chemiczny--podręczniki laboratoryjne.
Bibliografia na stronach 277-280.
9788364758676
Żywność--analiza--podręczniki laboratoryjne.
Żywność--jakość--podręczniki laboratoryjne.
Żywność--skład chemiczny--podręczniki laboratoryjne.