Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej /
Bojanowska, Monika.
Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej / Monika Bojanowska, Marzena S. Brodowska, Izabella Jackowska, Monika Sachadyn-Król. - Lublin : WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2021. - 84 strony ; 24 cm.
Bibliografia, netografia na stronach 73-84.
9788372593399 9788372593405
Produkty roślinne--skład chemiczny.
Produkty roślinne--aspekt zdrowotny.
Żywność funkcjonalna--produkcja i handel.
Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej / Monika Bojanowska, Marzena S. Brodowska, Izabella Jackowska, Monika Sachadyn-Król. - Lublin : WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2021. - 84 strony ; 24 cm.
Bibliografia, netografia na stronach 73-84.
9788372593399 9788372593405
Produkty roślinne--skład chemiczny.
Produkty roślinne--aspekt zdrowotny.
Żywność funkcjonalna--produkcja i handel.