The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy : food safety = bezpieczeństwo żywności /
The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy : food safety = bezpieczeństwo żywności /
Food safety = Bezpieczeństwo żywności Bezpieczeństwo żywności
pod redakcją Agnieszki Palki.
- Gdynia : Uniwersytet Morski w Gdyni, 2022.
- 156 stron : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm.
Materiały z XI Międzynarodowej Konferencji Naukowej z cyklu Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy, Gdynia 7-9 września 2022 roku, której tematem przewodnim będzie Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju. U góry okładki: Uniwersytet Morski w Gdyni. Wydział Zarządzania i Nauk o Jakości.
Bibliografia przy artykułach.
Artykuły w języku polskim i angielskim.
9788374214490
Bezpieczeństwo żywności--konferencje.
Materiały konferencyjne
Praca zbiorowa
Materiały z XI Międzynarodowej Konferencji Naukowej z cyklu Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy, Gdynia 7-9 września 2022 roku, której tematem przewodnim będzie Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju. U góry okładki: Uniwersytet Morski w Gdyni. Wydział Zarządzania i Nauk o Jakości.
Bibliografia przy artykułach.
Artykuły w języku polskim i angielskim.
9788374214490
Bezpieczeństwo żywności--konferencje.
Materiały konferencyjne
Praca zbiorowa