Higiena produkcji żywności /
Higiena produkcji żywności /
pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
- Wydanie V poprawione i uzupełnione.
- Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2019.
- 345 stron : ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia przy rozdziałach.
9788375837940
Bezpieczeństwo żywności
Produkcja żywności
Jakość żywności
Technologia żywności
Prawo żywnościowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
GHP/GMP (standard)
Mikrobiologia
Zarządzanie jakością
Jakość produktu
Kontrola sanitarna
Zatrucie pokarmowe
Higiena żywności--podręczniki akademickie.
Przemysł rolno-spożywczy--warunki zdrowotne--podręczniki akademickie.
Żywność--jakość--podręczniki akademickie.
Żywność--mikrobiologia--podręczniki akademickie.
Gastronomia
Higiena
Podręcznik
Rolnictwo i leśnictwo
Prawo i wymiar sprawiedliwości
Medycyna i zdrowie
Inżynieria i technika
Edukacja i pedagogika
Bibliografia przy rozdziałach.
9788375837940
Bezpieczeństwo żywności
Produkcja żywności
Jakość żywności
Technologia żywności
Prawo żywnościowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
GHP/GMP (standard)
Mikrobiologia
Zarządzanie jakością
Jakość produktu
Kontrola sanitarna
Zatrucie pokarmowe
Higiena żywności--podręczniki akademickie.
Przemysł rolno-spożywczy--warunki zdrowotne--podręczniki akademickie.
Żywność--jakość--podręczniki akademickie.
Żywność--mikrobiologia--podręczniki akademickie.
Gastronomia
Higiena
Podręcznik
Rolnictwo i leśnictwo
Prawo i wymiar sprawiedliwości
Medycyna i zdrowie
Inżynieria i technika
Edukacja i pedagogika