Higiena produkcji żywności /

Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska. - Wydanie V poprawione i uzupełnione. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2019. - 345 stron : ilustracje ; 24 cm.

Bibliografia przy rozdziałach.

9788375837940


Bezpieczeństwo żywności
Produkcja żywności
Jakość żywności
Technologia żywności
Prawo żywnościowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
GHP/GMP (standard)
Mikrobiologia
Zarządzanie jakością
Jakość produktu
Kontrola sanitarna
Zatrucie pokarmowe
Higiena żywności--podręczniki akademickie.
Przemysł rolno-spożywczy--warunki zdrowotne--podręczniki akademickie.
Żywność--jakość--podręczniki akademickie.
Żywność--mikrobiologia--podręczniki akademickie.
Gastronomia
Higiena


Podręcznik


Rolnictwo i leśnictwo
Prawo i wymiar sprawiedliwości
Medycyna i zdrowie
Inżynieria i technika
Edukacja i pedagogika