Bezpieczeństwo konsumenta na rynku żywności : konsument jako uczestnik rynku i jego zachowania /
Bezpieczeństwo konsumenta na rynku żywności : konsument jako uczestnik rynku i jego zachowania /
Konsument jako uczestnik rynku i jego zachowania
redakcja naukowa Anna Dąbrowska, Anita Szuszkiewicz.
- Wydanie I.
- Warszawa : Oficyna Wydawnicza SGH, 2024.
- 146, [3] strony : ilustracje, wykresy ; 25 cm.
Bibliografie, netografie przy pracach.
9788380306974
UWD 2024/40365
2001-
Bezpieczeństwo żywności
Konsumenci
Konsumpcja (ekonomia)
Ochrona praw konsumenta
Rynek produktów rolnych
Zachowania konsumentów
Bezpieczeństwo żywności--Polska--1990-.
Konsumenci--ochrona--Polska--1990-.
Konsumenci--prawo--Polska--1990-.
Preferencje konsumenta--Polska--1990-.
Polska
Praca zbiorowa
Gospodarka, ekonomia, finanse
338.439(438) 366.1(438)
Bibliografie, netografie przy pracach.
9788380306974
UWD 2024/40365
2001-
Bezpieczeństwo żywności
Konsumenci
Konsumpcja (ekonomia)
Ochrona praw konsumenta
Rynek produktów rolnych
Zachowania konsumentów
Bezpieczeństwo żywności--Polska--1990-.
Konsumenci--ochrona--Polska--1990-.
Konsumenci--prawo--Polska--1990-.
Preferencje konsumenta--Polska--1990-.
Polska
Praca zbiorowa
Gospodarka, ekonomia, finanse
338.439(438) 366.1(438)