Wina, wódki i likiery w kuchniach świata / (Record no. 1001)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01149cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2006881857
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231094318.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8371631065
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749765419
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł U/GS
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł U/GS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/MK
-- Ł U/MRs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ja99009795
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Walton, Stewart.
9 (RLIN) 77055
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wina, wódki i likiery w kuchniach świata /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Stuart Walton i Norma Miller ; przekł. Anna Ochnio-Brudzyńska.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Spirits & liqueurs cookbook
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy "Twój Styl",
Data wydania 1998.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 256 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 31 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Napoje alkoholowe
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78944
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (napoje alkoholowe).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 28862
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Miller, Norma.
9 (RLIN) 14600
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ochnio-Brudzyńska, Anna.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 15661
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Książkowe Twój Styl.
Relationship pbl
9 (RLIN) 102989
920 ## -
-- 83-7163-106-5
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Wartość, cena zakupu Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 20/08/1999 52.92 1 201888 1000201888 22/06/2015 20/08/1999 Basic collection