Food biotechnology. (Record no. 16392)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00999nam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx005617154 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231094046.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 1851660291 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1413867631 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 7/MN |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 7/MNs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 7/MN |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA | |
Kod kraju wydania | xxk |
-- | xxu |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Food biotechnology. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji | 1 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | edited by R. D. King, P. S. J. Cheetham. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | London ; |
-- | New York : |
Nazwa wydawcy | Elsevier Applied Science, |
Data wydania | © 1987. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XII, 321 stron : |
Oznaczenie ilustracji | ilustracje ; |
Format | 23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia przy rozdziałach. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | biotechnologia. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 36368 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | King, Richard D. |
Określenie rodzaju współpracy | Redakcja |
9 (RLIN) | 11299 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Cheetham, P. S. J. |
Określenie rodzaju współpracy | Redakcja |
9 (RLIN) | 5156 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Elsevier (Amsterdam). |
Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 105156 |
920 ## - | |
-- | 1-85166-029-1 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Basic collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Data ostatniego wypożyczenia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 15/01/1998 | 8 | 183605/1 | 1000183605 | 19/09/2023 | 08/09/2023 | 15/01/1998 | Basic collection |