Technologia serów twardych i półtwardych / (Record no. 17473)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01232cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2006963162
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231094449.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8385038426
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749887285
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/WO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/WO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/WO
-- OLSZT 003/DSs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Żuraw, Józef
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
9 (RLIN) 24398
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia serów twardych i półtwardych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Józef Żuraw, Władysław Chojnowski, Zdzisław Jęsiak.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Oficyna Wydawnicza "Hoża",
Data wydania 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 267 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 17 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 264-266.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Odmiany sera.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79758
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ser
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 37939
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Chojnowski, Władysław
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
9 (RLIN) 5238
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jęsiak, Zdzisław.
9 (RLIN) 10753
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Oficyna Wydawnicza "Hoża" Spółdzielnia Pracy.
Relationship pbl
9 (RLIN) 116415
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
9 (RLIN) 178
920 ## -
-- 83-85038-42-6
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 03/03/2023 IN/24/2023 23.50 1000340127   340127 1000340127 03/03/2023 23.50 03/03/2023 Basic collection