MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01232cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
zz2006963162 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231094449.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8385038426 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749887285 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/WO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/WO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/WO |
-- |
OLSZT 003/DSs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Żuraw, Józef |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
9 (RLIN) |
24398 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Technologia serów twardych i półtwardych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Józef Żuraw, Władysław Chojnowski, Zdzisław Jęsiak. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Oficyna Wydawnicza "Hoża", |
Data wydania |
1997. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
267 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
17 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 264-266. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Odmiany sera. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
79758 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Ser |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
37939 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Chojnowski, Władysław |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
9 (RLIN) |
5238 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Jęsiak, Zdzisław. |
9 (RLIN) |
10753 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Oficyna Wydawnicza "Hoża" Spółdzielnia Pracy. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
116415 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego |
9 (RLIN) |
178 |
920 ## - |
-- |
83-85038-42-6 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |