MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01316cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx001864285 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231102326.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0521323045 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)751157541 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 7/MK/EG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 7/DZs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Smith, Chris |
Daty biograficzne |
(1953- ). |
9 (RLIN) |
19657 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Reshaping work : |
Ciąg dalszy tytułu |
the Cadbury experience / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Chris Smith, John Child, Michael Rowlinson. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Cambridge : |
Nazwa wydawcy |
Cambridge Univ. Press, |
Data wydania |
1990. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XVI, 394 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Cambridge Studies in Management ; |
Numeracja |
16 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 375-387. |
610 27 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Cadbury Brothers (Bournville). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
144089 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik geograficzny |
Wielka Brytania. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
103199 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Napoje |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel |
Określnik geograficzny |
Wielka Brytania. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
144087 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Czekolada |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel |
Określnik geograficzny |
Wielka Brytania. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
144088 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Child, John |
Daty biograficzne |
(1940- ). |
9 (RLIN) |
5180 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Rowlinson, Michael. |
9 (RLIN) |
18410 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Cambridge University Press. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
100707 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Cambridge Studies in Management |
Numeracja |
16 |
9 (RLIN) |
427 |
920 ## - |
-- |
0-521-32304-5 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Basic collection |