The hotel and restaurant business / (Record no. 21501)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00885cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | zz2004802976 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231113859.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0471285080 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1412994965 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 7/ks |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 7/ks |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 7/TS |
-- | KR 7/DZs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Lundberg, Donald E. |
Daty biograficzne | (1916-2000). |
9 (RLIN) | 40013 |
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | The hotel and restaurant business / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Donald E. Lundberg. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | 6th ed. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | New York : |
Nazwa wydawcy | John Wiley & Sons, |
Data wydania | cop. 1994. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | IX, 374 s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 28 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Hotele |
Określnik rzeczowy | historia. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 40493 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Hotele |
Określnik rzeczowy | zarządzanie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 27438 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Restauracje. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 32961 |
920 ## - | |
-- | 0-471-28508-0 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reference collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | UKD | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Wypożyczalnia | 16/02/2004 | K-80/2004 | 246.48 | 1000250753 | 51 | 250753 | 1000250753 | 06/09/2019 | 64 | 17/03/2004 | Reference collection |