MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01388cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
zz2006887809 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231102822.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8373619046 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749794429 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 93/MD |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 93/MD |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 93/ZP |
-- |
KR 93/KKs |
-- |
GL 001/ML |
-- |
WA 191/MS |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Zarządzanie innowacją / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
W. Chan Kim [et. al. ; tł.: Tomasz Rzychoń]. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Harvard business review on innovation |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Gliwice : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Helion, |
Data wydania |
cop. 2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
223 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Onepress VIP |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na s. tyt., przedtyt., okł. nazwa serii: "Harvard Business Review" Harvard Business School Press [dot. wersji oryg.]. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Publikacja zawiera zbiór artykułów, które w wersji oryg. opublikowano w czasopiśmie "Harvard Business Review". |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Innowacje |
Określnik rzeczowy |
zarządzanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
27606 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przedsiębiorstwa |
Określnik rzeczowy |
innowacje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
32277 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kim, W. Chan |
Daty biograficzne |
(1951- ). |
9 (RLIN) |
153299 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Rzychoń, Tomasz. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
42302 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Grupa Wydawnicza Helion. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
100812 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Onepress VIP |
9 (RLIN) |
47287 |
920 ## - |
-- |
83-7361-904-6 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Basic collection |