Microbial safety of minimally processed foods / (Record no. 28000)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01063cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2003854213
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231110944.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 1587160412
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412972879
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/MN
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/MN
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/LL
-- LUBL 58/ESs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Microbial safety of minimally processed foods /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by John S. Novak, Gerald M. Sapers, Vijay K. Juneja.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Boca Raton :
Nazwa wydawcy CRC Press,
Data wydania cop. 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [12], 343 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy kontrola jakości.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 32443
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36385
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Novak, John S.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 54847
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sapers, Gerald M.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 54848
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Juneja, Vijay K.
Daty biograficzne (1956- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 54849
920 ## -
-- 1-58716-041-2
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reference collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 04/08/2006 K-220/2006 554.55 1000270394 4 270394 1000270394 25/01/2016 25/09/2006 Basic collection