Microbial safety of minimally processed foods / (Record no. 28000)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01063cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | zz2003854213 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231110944.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 1587160412 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1412972879 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL 58/MN |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/MN |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL 58/LL |
-- | LUBL 58/ESs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Microbial safety of minimally processed foods / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | ed. by John S. Novak, Gerald M. Sapers, Vijay K. Juneja. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Boca Raton : |
Nazwa wydawcy | CRC Press, |
Data wydania | cop. 2003. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | [12], 343 s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy | kontrola jakości. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 32443 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | mikrobiologia. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 36385 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Novak, John S. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 54847 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Sapers, Gerald M. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 54848 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Juneja, Vijay K. |
Daty biograficzne | (1956- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 54849 |
920 ## - | |
-- | 1-58716-041-2 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reference collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 04/08/2006 | K-220/2006 | 554.55 | 1000270394 | 4 | 270394 | 1000270394 | 25/01/2016 | 25/09/2006 | Basic collection |