Przewodnik dobrej praktyki higienicznej dla przemysłu soków owocowych / (Record no. 33284)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01460cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001133902
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231085636.0
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749990315
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/TS
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/TS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/TS
-- KR 7/DDs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przewodnik dobrej praktyki higienicznej dla przemysłu soków owocowych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [oprac. przez AIJN ; tł. Lubomiła Owczarek ; oprac. red. Jacek Czarnecki, Grzegorz Trochimczuk] ; Polska Federacja Producentów Żywności.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Guide of good hygiene practice for the fruit juice industry
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polska Federacja Producentów Żywności,
Data wydania 2002.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XII, 35 s. ;
Format 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Europejskie Kodeksy Higieny
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł.: Przemysł soków owocowych.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy warunki zdrowotne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 32446
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Higiena żywności.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 38162
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Owczarek, Lubomiła.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 66059
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Czarnecki, Jacek
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (żywność).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 66407
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Trochimczuk, Grzegorz
Daty biograficzne (1946- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 66408
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Association of the Industry of Juices and Nectars from Fruits and Vegetables of the European Union.
9 (RLIN) 66409
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Europejskie Kodeksy Higieny
9 (RLIN) 66410
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Ilość prolongat Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Data ostatniego wypożyczenia Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 22/03/2023 IN/62/2023 122.00 1000342125 1 1 342125 1000342125 05/02/2024 30/11/2023 122.00 22/03/2023 Basic collection