Obowiązki i odpowiedzialność przedsiębiorcy sektora spożywczego podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej / (Record no. 34537)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00975cam a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx001128101 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231085251.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788374264976 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749923827 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | Ł M/ROK |
Instytucja, która wprowadziła rekord | Ł M/ROK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | Ł M/PB |
-- | KR 7/DDs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Jackiewicz, Barbara. |
9 (RLIN) | 38076 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Obowiązki i odpowiedzialność przedsiębiorcy sektora spożywczego podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Barbara Jackiewicz. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Gdańsk : |
Nazwa wydawcy | Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, |
Data wydania | 2008. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 82, [1] s. : |
Oznaczenie ilustracji | tab. ; |
Format | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Odpowiedzialność za produkty |
Określnik rzeczowy | żywność. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 50819 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk). |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 101386 |
920 ## - | |
-- | 978-83-7426-497-6 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reading room collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Koszt zastąpienia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 23/03/2023 | IN/64/2023 | 54.00 | 1000341622 | 341622 | 1000341622 | 23/03/2023 | 54.00 | 23/03/2023 | Basic collection |