MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01305cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx001187456 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231093152.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788372449887 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)297586119 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/WO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/WO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/KBs |
-- |
GD 27/ASs |
-- |
OLSZT 003/BK |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
-- |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Piotra P. Lewickiego. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Polsko-angielski słownik terminów |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo SGGW, |
Data wydania |
2008. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
521 s. ; |
Format |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Druk dwuszplatowy. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Podręcznik akademicki. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
słowniki angielskie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
69356 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
słowniki polskie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
69357 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik rzeczowy |
słowniki angielskie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
69358 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik rzeczowy |
słowniki polskie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
69359 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Lewicki, Piotr P. |
Daty biograficzne |
(1937-2011). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
13161 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
101668 |
920 ## - |
-- |
978-83-7244-988-7 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |