Podstawy przetwórstwa spożywczego / (Record no. 36829)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01145cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx001214295 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231094929.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788302101267 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)297700440 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL 58/LL |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/LL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL 58/LK |
-- | KR U/GZs |
-- | KR 197/JM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Lada, Ewa Hanna. |
9 (RLIN) | 74048 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Podstawy przetwórstwa spożywczego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Ewa Hanna Lada. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, |
Data wydania | cop. 2008. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 198, [2] s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Tytuł | Agrobiznes |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Literatura s. [200]. Skorowidz. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik agrobiznesu na poziomie technikum i szkoły policealnej. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik formy | podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 32445 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 100891 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Agrobiznes |
9 (RLIN) | 74049 |
920 ## - | |
-- | 978-83-02-10126-7 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reading room collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Koszt zastąpienia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 22/03/2023 | IN/62/2023 | 20.90 | 1000341620 | 341620 | 1000341620 | 22/03/2023 | 20.90 | 22/03/2023 | Basic collection |