Stosowanie dozwolonych substancji dodatkowych w piekarstwie, cukiernictwie i ciastkarstwie / (Record no. 37639)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01011cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | zz2006965600 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231095817.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8392333500 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749905395 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | WA M/GM |
Instytucja, która wprowadziła rekord | WA M/GM |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | WA M/ES |
-- | WA U/JKs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Rutkowski, Antoni |
Daty biograficzne | (1920-2018). |
9 (RLIN) | 18541 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Stosowanie dozwolonych substancji dodatkowych w piekarstwie, cukiernictwie i ciastkarstwie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Antoni Rutkowski, Renata Gasparska, Henryk Piesiewicz. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Konin : |
Nazwa wydawcy | HORTIMEX, |
Data wydania | 2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 128 s. ; |
Format | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Zawiera gł. tab. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 128. Indeksy. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | domieszki |
-- | prawo |
Określnik geograficzny | Polska. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 75525 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Gasparska, Renata. |
9 (RLIN) | 75526 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Piesiewicz, Henryk. |
9 (RLIN) | 75527 |
920 ## - | |
-- | 83-923335-0-0 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reading room collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Koszt zastąpienia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 07/03/2023 | IN/31/2023 | 20.00 | 1000340349 | 340349 | 1000340349 | 07/03/2023 | 20.00 | 07/03/2023 | Basic collection |