Przeciwutleniające i proutleniające właściwości wybranych składników żywności jako wyróżniki jej jakości / (Record no. 40449)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01237cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001849372
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231101347.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788374175050
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414090500
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/WO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/WO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/DSs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gliszczyńska-Świgło, Anna
Daty biograficzne (1966- ).
9 (RLIN) 8208
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przeciwutleniające i proutleniające właściwości wybranych składników żywności jako wyróżniki jej jakości /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anna Gliszczyńska-Świgło.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
Data wydania 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 243, [1] s. ;
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 203-233.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przeciwutleniacze
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 58558
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36365
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy domieszki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36371
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36378
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Relationship pbl
9 (RLIN) 100715
920 ## -
-- 978-83-7417-505-0
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha UKD
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 24/03/2023 IN/69/2023 27.00 1000341903   341903 1000341903 24/03/2023 27.00 24/03/2023 Basic collection  
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 28/03/2023 IN/71/2023 27.00 1000341904   341904 1000341904 28/03/2023 27.00 28/03/2023 Reading room collection 579