Dodatkowe źródła kwasów tłuszczowych omega-3 w żywieniu człowieka / (Record no. 43406)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01164cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001252497
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231101440.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375830286
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)297855860
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/moz
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/moz
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/sid
-- LUBL 58/ESs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
-- eng
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kolanowski, Wojciech.
9 (RLIN) 37233
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Dodatkowe źródła kwasów tłuszczowych omega-3 w żywieniu człowieka /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Wojciech Kolanowski.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW,
Data wydania 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 73, [5] s., [69] s. pag. varia :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Do pracy głównej dołączono 7 publikacji stanowiących rozprawę.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 64-73.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang., publikacje w jęz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kwasy tłuszczowe nienasycone w żywieniu człowieka
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 91844
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kwasy tłuszczowe omega-3
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 91845
920 ## -
-- 978-83-7583-028-6
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 20/03/2023 IN/56/2023 21.00 1000341291   341291 1000341291 20/03/2023 21.00 20/03/2023 Basic collection