New food product development : (Record no. 43997)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00995cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx002170558 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231100836.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9781439818640 |
Qualifying information | Hardback |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)802573799 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 7/MN |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 7/MN |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 7/EG |
-- | KR 7/DZs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Fuller, Gordon W. |
9 (RLIN) | 92934 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | New food product development : |
Ciąg dalszy tytułu | from concept to marketplace / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Gordon W. Fuller. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | 3rd ed. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Boca Raton [etc.] : |
Nazwa wydawcy | CRC Press/Taylor & Francis Group, |
Data wydania | cop. 2011. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XIX, 487 s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 443-472. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 36411 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Produkty nowe. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 32101 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Produkty nowe |
Określnik rzeczowy | komercjalizacja. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 79482 |
920 ## - | |
-- | 978-1-4398-1864-0 |
-- | Hardback |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reading room collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 17/05/2011 | K-179/2011 | 193.26 | 1000296035 | 296035 | 1000296035 | 31/10/2022 | 20/09/2011 | Basic collection |