Oliwa i oliwki : (Record no. 44232)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01171cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001544800
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231102056.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788372438041
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750945555
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/RL
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/RL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/MN
-- LUBL 58/ASs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lehari, Gabriele.
9 (RLIN) 93341
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Oliwa i oliwki :
Ciąg dalszy tytułu w kuchni, dla zdrowia, dla urody /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Gabriele Lehari ; [tł. Tomasz Kozłowski].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Oliven. Gesund, würzig, pflegeleicht
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo RM,
Data wydania 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 64 s. :
Oznaczenie ilustracji il. kolor. ;
Format 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Opis wg okładki.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (olej oliwkowy).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 93342
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (oliwki).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81499
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Oliwki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 53043
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Uprawa oliwki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 53035
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kozłowski, Tomasz
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (tłumacz).
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 93343
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo RM.
Relationship pbl
9 (RLIN) 104724
920 ## -
-- 978-83-7243-804-1
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 07/03/2023 IN/30/2023 18.68 1000340369   340369 1000340369 07/03/2023 18.68 07/03/2023 Basic collection