Historia smaku : (Record no. 45958)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01225cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002375540
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231085927.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788361444633
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)804404632
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ ZUT/MG
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ ZUT/MG
Instytucja, która zmodyfikowała rekord SZCZ ZUT/MG
-- KR U/42JCs
-- KR U/GZs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bruce, Bryan.
9 (RLIN) 96552
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Taste of history
Język tekstu (pol.)
9 (RLIN) 96553
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Historia smaku :
Ciąg dalszy tytułu jak warzywa i przyprawy budowały fortuny, wywoływały wojny i wpędzały ludzi w szaleństwo /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Bryan Bruce ; [tł. Ewa Kleszcz].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 1 (dodr.).
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Carta Blanca,
Data wydania 2011.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 199 s., [16] s. tabl. kolor. ;
Format 20 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Bieguny
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. oryg.: A taste of history.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Rośliny i historia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36912
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Rośliny uprawne
Określnik rzeczowy historia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79703
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kleszcz, Ewa.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 96555
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Carta Blanca.
Relationship pbl
9 (RLIN) 105294
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Bieguny
9 (RLIN) 93913
920 ## -
-- 978-83-61444-63-3
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 20/03/2023 IN/56/2023 27.53 1000341429   341429 1000341429 20/03/2023 27.53 20/03/2023 Basic collection