MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01455cam a2200373 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx002703015 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231091542.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788377891193 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788377890592 |
Qualifying information |
seria |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)823768035 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/RB |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/RB |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/RB |
-- |
KR 7/DZs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
eng |
-- |
pol |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Selected aspects of food quality evaluation = |
Ciąg dalszy tytułu |
Wybrane aspekty oceny jakości żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski. |
246 31 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Wybrane aspekty oceny jakości żywności. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Radom : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, |
Data wydania |
cop. 2012. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
187 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Tekst częśc. pol. Spis treści także pol. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
jakość. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36378 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
ocena. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
100574 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przeciwutleniacze |
Określnik formy |
badania porównawcze. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
100575 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przeciwutleniacze |
Określnik rzeczowy |
aspekt zdrowotny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
58558 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
jakość. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
57212 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Zieliński, Ryszard |
Daty biograficzne |
(1951- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
23826 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Żuchowski, Jerzy |
Daty biograficzne |
(1945- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
24381 |
920 ## - |
-- |
978-83-7789-119-3 |
920 ## - |
-- |
978-83-7789-059-2 |
-- |
seria |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |