Selected aspects of food quality evaluation = (Record no. 47991)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01455cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002703015
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231091542.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788377891193
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788377890592
Qualifying information seria
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)823768035
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/RB
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/RB
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/RB
-- KR 7/DZs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu eng
-- pol
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Selected aspects of food quality evaluation =
Ciąg dalszy tytułu Wybrane aspekty oceny jakości żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Wybrane aspekty oceny jakości żywności.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Radom :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB,
Data wydania cop. 2012.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 187 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Tekst częśc. pol. Spis treści także pol.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36378
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy ocena.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 100574
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przeciwutleniacze
Określnik formy badania porównawcze.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 100575
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przeciwutleniacze
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 58558
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 57212
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zieliński, Ryszard
Daty biograficzne (1951- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 23826
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Żuchowski, Jerzy
Daty biograficzne (1945- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 24381
920 ## -
-- 978-83-7789-119-3
920 ## -
-- 978-83-7789-059-2
-- seria
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 03/04/2023 IN/78/2023 28.00 1000342283   342283 1000342283 03/04/2023 28.00 03/04/2023 Basic collection