MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01573cam a2200385 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx002756936 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231095122.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788325543877 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788325543884 |
Qualifying information |
e-book |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)829818839 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WR U/PAd |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WR U/ap |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WR U/jm |
-- |
GD U/AEKs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Przepisy prawa pracy i narzędzia kadrowe 2013 : |
Ciąg dalszy tytułu |
obowiązki pracodawcy wobec pracowników / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Macieja Nałęcza. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Stan prawny: 17 stycznia 2013 r., uzup. (żółte strony): 30 stycznia 2013 r. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo C. H. Beck, |
Data wydania |
2013. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XIII, [1], a-j, 515 s. ; |
Format |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Podręczny Zbiór Przepisów |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Beck Info Biznes |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
U dołu okł.: Zatrudnianie i zwalnianie, dokumentacja pracownicza, ustalanie wynagrodzenia [...]. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
U góry okł. logo portalu: EkspertBeck.pl - praktyczna strona prawa. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Liczbowanie stronic przedzielone numeracja literową: 188a-188j (po s. 188). |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Prawo pracy |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990- |
Określnik formy |
legislacja. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
31996 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Nałęcz, Maciej. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
15246 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo C.H. Beck. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
101166 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Podręczny Zbiór Przepisów |
9 (RLIN) |
103096 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Beck Info Biznes |
9 (RLIN) |
47837 |
920 ## - |
-- |
978-83-255-4387-7 |
920 ## - |
-- |
978-83-255-4388-4 |
-- |
e-book |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Basic collection |