Wpływ zabiegów technologicznych na właściwości frytek ziemniaczanych i zawartość akrylamidu / (Record no. 50855)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01163cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002088859
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231092354.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788377170427
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414188038
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/Kaz
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/Kaz
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/Kaz
-- TOR U/TMs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tajner-Czopek, Agnieszka.
9 (RLIN) 106696
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wpływ zabiegów technologicznych na właściwości frytek ziemniaczanych i zawartość akrylamidu /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Agnieszka Tajner-Czopek.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Wrocław :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Data wydania 2011.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 86 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Monografie,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1898-1151 ;
Numeracja 120
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 69-81.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Frytki
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 106697
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Relationship pbl
9 (RLIN) 101170
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 2083-5531
Numeracja 120
9 (RLIN) 89297
920 ## -
-- 978-83-7717-042-7
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 15/03/2023 IN/50/2023 28.00 1000341036   341036 1000341036 15/03/2023 28.00 15/03/2023 Basic collection