MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01001cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx002928619 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231114546.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788324020454 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)863083573 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/WS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/WS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA U/JKs |
-- |
KR U/GZs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bator, Julita. |
9 (RLIN) |
106705 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Zamień chemię na jedzenie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Julita Bator. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, |
Data wydania |
2013. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
286, [2] s. ; |
Format |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dieta |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
106706 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
45990 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
jakość. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36378 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
20010 |
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Wyszczególnienie materiału |
Okładka |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD101/xx002928619.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD101/xx002928619.jpg</a> |
920 ## - |
-- |
978-83-240-2045-4 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |