MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01301cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx003332860 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231090432.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788364278532 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)899772127 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KAT U/MB |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KAT U/MB |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KAT U/DL |
-- |
LUBL 58/ASs |
-- |
GD 27/MDUs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
ger |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Grimm, Hans-Ulrich |
Daty biograficzne |
(1955- ). |
9 (RLIN) |
103926 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Żywność pełna kłamstw : |
Ciąg dalszy tytułu |
jak przemysł spożywczy świadomie rujnuje twoje zdrowie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Hans-Ulrich Grimm ; [tł.: Katarzyna Jurczak]. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Ernährungslüge. Wie uns die Lebensmittelindustrie um den Verstand bringt |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Białystok : |
Nazwa wydawcy |
Vital, |
Data wydania |
2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
318 s. ; |
Format |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Tyt. oryg. : Die Ernährungslüge. Wie uns die Lebensmittelindustrie um den Verstand bringt. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 305-318. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dieta |
Określnik rzeczowy |
aspekt zdrowotny |
Określnik formy |
wydawnictwa popularne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
82494 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Odżywianie |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
115154 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Jurczak, Katarzyna. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
109172 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Vital. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
108968 |
920 ## - |
-- |
978-83-64278-53-2 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |