MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01725cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx003488367 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231104753.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788393542161 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)922218578 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/GK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/GK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/GKs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
-- |
eng |
111 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA IMPREZY |
Nazwa imprezy |
Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN |
Numer imprezy |
(42 ; |
Data imprezy |
2015 ; |
Miejsce imprezy |
Lublin). |
9 (RLIN) |
124057 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Żywność, zdrowie, przyszłość : |
Ciąg dalszy tytułu |
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Lublin, 25-26 czerwca 2015 : materiały konferencji naukowej / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Komitet Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
246 18 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN - żywność, zdrowie, przyszłość |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, |
Data wydania |
cop. 2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
295 s. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Tekst częśc. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Bezpieczeństwo żywności |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
114000 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
62110 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska Akademia Nauk. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Komitet Nauk o Żywności. |
9 (RLIN) |
124055 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii. |
9 (RLIN) |
124056 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
9 (RLIN) |
54322 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo Naukowe. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
118886 |
920 ## - |
-- |
978-83-935421-6-1 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |