Technologia produkcji i bezpieczeństwo żywności / (Record no. 59187)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01531cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003226635
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231113437.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788393700134
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)894958203
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/EW
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/EWs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
-- KR U/GZs
110 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Nazwa jednostki podrzędnej Oddział Małopolski.
9 (RLIN) 17298
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia produkcji i bezpieczeństwo żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN ; red. Tomasz Tarko [et al.].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Kraków :
Nazwa wydawcy Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności],
Data wydania 2014.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 282 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 280-282.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik chronologiczny 1990-
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 124224
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 54328
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tarko, Tomasz.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 124222
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydział Technologii Żywności.
9 (RLIN) 124223
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska Akademia Nauk.
Nazwa jednostki podrzędnej Komitet Nauk o Żywności.
9 (RLIN) 124055
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Nazwa jednostki podrzędnej Oddział Małopolski.
Relationship pbl
9 (RLIN) 17298
920 ## -
-- 978-83-937001-3-4
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 17/03/2023 IN/54/2023 32.00 1000341104   341104 1000341104 17/03/2023 664 32.00 17/03/2023 Reading room collection