Tajniki suszenia żywności : (Record no. 61379)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01194cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003818394
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231112213.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375795202
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)995754002
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/DS
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/DSs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/JG
-- WA M/MM
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Keogh, Michelle.
9 (RLIN) 128967
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Tajniki suszenia żywności :
Ciąg dalszy tytułu jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Michelle Keogh ; ze wstępem Karielyn Tillman ; [przekład: Ewa Kleszcz].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Dehydrating at home :
Ciąg dalszy tytułu getting the best from your detydrator, from fruit leathers to meat jerkies
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Łódź :
Nazwa wydawcy Galaktyka,
Data wydania cop. 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 192 s. :
Oznaczenie ilustracji il. kolor. ;
Format 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy suszenie
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 128968
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kleszcz, Ewa.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 96555
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tillman, Karielyn.
Określenie rodzaju współpracy Wstęp
9 (RLIN) 128969
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Galaktyka.
Relationship pbl
9 (RLIN) 103527
920 ## -
-- 978-83-7579-520-2
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 20/03/2023 IN/55/2023 26.94 1000341315   341315 1000341315 20/03/2023 26.94 20/03/2023 Basic collection