Przyprawy : (Record no. 6275)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01184cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001584574
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231104712.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8371848072
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751370581
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/ynk
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/GZs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego fre
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Valéry, Marie-Françoise.
9 (RLIN) 22002
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przyprawy :
Ciąg dalszy tytułu poradnik smakosza /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Marie-Françoise Valéry ; zdjęcia Sophie Boussahba ; rys. Florine Asch ; [tł. Marta Miklaszewska-Marczak].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Épices
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydaw. Wiedza i Życie,
Data wydania 2001.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 127, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji il. (gł. kolor.), faks., fot., portr. ;
Format 18x20 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 125.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przyprawy
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 85739
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Boussahba, Sophie.
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 4217
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Asch, Florine.
Określenie rodzaju współpracy Il.
9 (RLIN) 2746
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Miklaszewska-Marczak, Marta.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 14513
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Hachette Livre Polska (2000-2008).
Relationship pbl
9 (RLIN) 104639
920 ## -
-- 83-7184-807-2
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 16/03/2023 IN/51/2023 30.00 1000341456   341456 1000341456 16/03/2023 30.00 16/03/2023 Basic collection