MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01576cam a2200385 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx004067060 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231110145.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9783642308871 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9783642308888 |
Qualifying information |
eBook |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1000045586 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 7/BZ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 7/BZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 7/AK |
-- |
KR 7/DZs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Intellectual property and free trade agreements in the Asia-Pacific region / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Christoph Antons, Reto M. Hilty, editors. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Berlin ; |
-- |
Heidelberg : |
Nazwa wydawcy |
Springer, |
Data wydania |
cop. 2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
VIII, 438 s. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
MPI Studies on Intellectual Property and Competition Law, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
2191-5822 ; |
Numeracja |
vol. 24 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na s. red. nr: DOI 10.1007/978-3-642-30888-8. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na s. red: ISSN 2191-5830 (electronic). |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Własność intelektualna |
Określnik geograficzny |
Pacyfik (region). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
132574 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Własność intelektualna |
Określnik geograficzny |
Azja. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
132575 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Wolny handel |
Określnik geograficzny |
Azja. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
132576 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gospodarka regionalna |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
37272 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Antons, Christoph. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
132553 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Hilty, Reto M. |
Daty biograficzne |
(1958- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
132554 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Springer Science+Business Media. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
101947 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
MPI Studies on Intellectual Property and Competition Law |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
2191-5822 |
Numeracja |
vol. 24 |
9 (RLIN) |
132555 |
920 ## - |
-- |
978-3-642-30887-1 |
920 ## - |
-- |
978-3-642-30888-8 |
-- |
eBook |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Basic collection |