Understanding wine technology : (Record no. 64139)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01160cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx004180273
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231091102.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9780953580224
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1014091966
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/AK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/AK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/MN
-- KR 7/DZs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bird, David
Daty biograficzne (1938- ).
9 (RLIN) 134383
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Understanding wine technology :
Ciąg dalszy tytułu a book for the non-scientist that explains the science of winemaking /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności David Bird ; [foreword by Hugh Johnson].
246 14 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Understanding wine technology :
Ciąg dalszy tytułu the science of wine explained
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 3rd. ed. repr.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Newark :
Nazwa wydawcy DBQA Publishing,
Data wydania 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XX, 307 s. :
Oznaczenie ilustracji il. kolor. ;
Format 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Inform. o aut. wstępu na okł.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 297. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Enologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 38173
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Enologia
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 135574
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Johnson, Hugh
Daty biograficzne (1939- ).
Określenie rodzaju współpracy Wstęp
9 (RLIN) 74648
920 ## -
-- 978-0-9535802-2-4
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 27/04/2023 IN/88/2023 84.90 1000342747   342747 1000342747 27/04/2023 84.90 27/04/2023 Basic collection