MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01160cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx004180273 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231091102.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9780953580224 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1014091966 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 7/AK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 7/AK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 7/MN |
-- |
KR 7/DZs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bird, David |
Daty biograficzne |
(1938- ). |
9 (RLIN) |
134383 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Understanding wine technology : |
Ciąg dalszy tytułu |
a book for the non-scientist that explains the science of winemaking / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
David Bird ; [foreword by Hugh Johnson]. |
246 14 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Understanding wine technology : |
Ciąg dalszy tytułu |
the science of wine explained |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
3rd. ed. repr. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Newark : |
Nazwa wydawcy |
DBQA Publishing, |
Data wydania |
2017. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XX, 307 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. kolor. ; |
Format |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Inform. o aut. wstępu na okł. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 297. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Enologia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
38173 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Enologia |
Określnik rzeczowy |
aparatura i sprzęt. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
135574 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Johnson, Hugh |
Daty biograficzne |
(1939- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Wstęp |
9 (RLIN) |
74648 |
920 ## - |
-- |
978-0-9535802-2-4 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |