Konserwy rybne jako źródło długołańcuchowych polienowych kwasów tłuszczowych z rodziny n-3 / (Record no. 64612)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01359cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003791300
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231110404.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788376632186
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)968450614
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ ZUT/MG
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ ZUT/MGs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord SZCZ ZUT/KK
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
-- ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Domiszewski, Zdzisław.
9 (RLIN) 135388
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Konserwy rybne jako źródło długołańcuchowych polienowych kwasów tłuszczowych z rodziny n-3 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Zdzisław Domiszewski ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Szczecin :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego,
Data wydania 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 169 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 99-111.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. w j. niem. i ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Konserwy rybne
Określnik rzeczowy zawartość kwasów tłuszczowych nienasyconych.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 135389
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość
-- ocena
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 88218
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin).
9 (RLIN) 95829
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo Uczelniane.
Relationship pbl
9 (RLIN) 112470
920 ## -
-- 978-83-7663-218-6
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 20/03/2023 IN/56/2023 30.00 1000341545   341545 1000341545 20/03/2023 30.00 20/03/2023 Basic collection