MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01632cam a2200409 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx004124235 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231114014.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788380740723 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1005178004 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
SZCZ M/HS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
SZCZ M/HS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
Ł U/MRs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Masley, Steven. |
9 (RLIN) |
135504 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Zdrowy tłuszcz : |
Ciąg dalszy tytułu |
jak schudnąć i być zdrowym, jedząc więcej tłuszczu / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Steven Masley, Jonny Bowden ; przełożyła Iwona Michałowska-Gabrych. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Smart fat : |
Ciąg dalszy tytułu |
eat more fat, lose more weight, get healthy now |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Wrocław : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Bukowy Las, |
Data wydania |
cop. 2017. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
360, [3] s. ; |
Format |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Zdrowie |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na okł.: 30-dniowy plan żywieniowy + 50 przepisów. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 332-354. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Diety odchudzające |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
135679 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
28860 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Lipidy w żywieniu człowieka |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
135680 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kwasy tłuszczowe w żywieniu człowieka |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
135681 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Spadek wagi |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
135682 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje tłuszczowe jadalne |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
135683 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bowden, Jonny. |
9 (RLIN) |
135505 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Michałowska-Gabrych, Iwona. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
121963 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Bukowy Las. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
124033 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Zdrowie - Bukowy Las |
9 (RLIN) |
135506 |
920 ## - |
-- |
978-83-8074-072-3 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |