Mięso i przetwory drobiowe : (Record no. 67001)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 02337cam a2200457 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx004409228
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231114427.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788301200435
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413479779
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw GDY 17/IK
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord GDY 17/IK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR 004/EJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mięso i przetwory drobiowe :
Ciąg dalszy tytułu technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie I - 1 dodruk (PWN).
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 2018.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XI, [3], 573, [1] stron :
Oznaczenie ilustracji ilustracje ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Żywność, Jakość, Technologia
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Książka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso drobiowe
Określnik rzeczowy produkcja i handel
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 44022
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso drobiowe
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 44023
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Grabowski, Tadeusz
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności i żywienia).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 44018
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kijowski, Jacek
Daty biograficzne (1948-2013).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 39255
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Anders, Elżbieta.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 44017
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Cegielska-Radziejewska, Renata.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 62493
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Konieczny, Piotr.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 139238
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Krala, Lucjan
Daty biograficzne (1949- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 139239
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ziołecki, Jerzy.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 139240
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kusterka, Robert
Daty biograficzne (1964- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 139241
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Woś, Zofia.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 139242
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wysłouch, Wiktor.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 139243
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 100708
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Żywność, Jakość, Technologia
9 (RLIN) 39256
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001464603.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001464603.jpg</a>
920 ## -
-- 978-83-01-20043-5
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 13/03/2023 IN/42/2023 56.88 1000340880   340880 1000340880 13/03/2023 637 56.88 13/03/2023 Reading room collection