Wybrane aspekty zdrowego odżywiania / (Record no. 67159)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01214cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx004392254
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231113257.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788322790991
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1050795906
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SIEDL 001/EC
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord SIEDL 001/EC
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/JGs
-- KR U/JAKs
-- WR 037/MK
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Fiedurek, Jan
Daty biograficzne (1950- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 61913
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wybrane aspekty zdrowego odżywiania /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jan Fiedurek.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Lublin :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej,
Data wydania 2018.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 246, [1] strona :
Oznaczenie ilustracji ilustracje ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 229-246.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenie w języku angielskim.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje odżywcze
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82408
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 46638
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność naturalna
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 139570
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 101436
920 ## -
-- 978-83-227-9099-1
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 23/03/2023 IN/64/2023 35.30 1000341650   341650 1000341650 23/03/2023 613 35.30 23/03/2023 Reading room collection