Wszystko zaczyna się od bakterii : (Record no. 67499)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01380cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx004488812
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231093027.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788366074873
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1424140120
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA U/87JP
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord WA U/JP
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego fre
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Auquier, Marie-Andrée.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 140203
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wszystko zaczyna się od bakterii :
Ciąg dalszy tytułu jak oswoić dobre mikroby i poradzić sobie z nietolerancją pokarmową /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Marie-Andrée Auquier ; przełożyła Marta Szelichowska.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tytuł oryginału:
Tytuł Bactéries au secours de votre intestin
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie I.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Białystok :
Nazwa wydawcy Vivante,
Data wydania 2018.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 271 stron :
Oznaczenie ilustracji ilustracje ;
Format 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Odżywianie
Określnik formy wydawnictwa popularne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 140204
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Jelito
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 140205
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Układ trawienny
Określnik formy wydawnictwa popularne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 140206
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szelichowska-Kiziniewicz, Marta
Daty biograficzne (1969- ).
Określenie rodzaju współpracy Tłumaczenie
9 (RLIN) 140207
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 141376
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Wyszczególnienie materiału Okładka
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD101/xx004488812.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD101/xx004488812.jpg</a>
920 ## -
-- 978-83-66074-87-3
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 20/03/2023 IN/56/2023 25.94 1000341434   341434 1000341434 20/03/2023 25.94 20/03/2023 Basic collection