Die Fabrikation der Kunstbutter (Margarine), Kunstspeisefette und Pflanzenbutter / (Record no. 69534)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01000nam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx004717500
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231085636.0
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1126637593
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/BZ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/BZs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/AK
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania au
-- gw
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lang, Victor.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 143873
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Die Fabrikation der Kunstbutter (Margarine), Kunstspeisefette und Pflanzenbutter /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności von Victor Lang.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Fünfte, erweiterte und vervollständigte Auflage.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Wien ;
-- Leipzig :
Nazwa wydawcy A. Hartleben's Verlag,
Data wydania 1923.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość VIII, 160 stron :
Oznaczenie ilustracji ilustracje ;
Format 19 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Czcionka gotycka.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Margaryna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82975
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Masło.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 29307
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element A. Hartleben's Verlag.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 139518
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Archival collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Ograniczenia udostępniania Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn 07/07/2001   220 1000000220 07/07/2001 07/07/2001 Archival collection
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn 03/06/2009   3644 1000003644 03/06/2009 03/06/2009 Archival collection