MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01484cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx004823973 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231100734.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788366199316 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1148390026 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
POZN 004/LK |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
POZN 004/LKs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA 72/MSZ |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Samotyja, Urszula. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
87317 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Inga Klimczak ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Poznań : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo UEP, |
Data wydania |
2020. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
123 strony : |
Oznaczenie ilustracji |
ilustracje ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Materiały Dydaktyczne / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1689-7412 ; |
Numeracja |
357 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia na stronach 118-123. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Analiza sensoryczna |
Określnik formy |
zadania i ćwiczenia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
146738 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza sensoryczna |
Określnik formy |
zadania i ćwiczenia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
146739 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Sielicka, Maria. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
139584 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Klimczak, Inga. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
83181 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
100715 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). |
Określenie rodzaju współpracy |
Instytucja sprawcza |
9 (RLIN) |
71396 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Materiały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1689-7412 |
Numeracja |
357 |
9 (RLIN) |
74596 |
920 ## - |
-- |
978-83-66199-31-6 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Basic collection |