MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01323cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx004643175 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231111430.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788365929709 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1107603130 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
SZCZ M/HS |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
SZCZ M/HS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WR U/MWs |
-- |
KR 048/PK |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Tomasik, Piotr |
Daty biograficzne |
(1937- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
21496 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Zarys nanotechnologii żywności i kosmetyków / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Piotr Tomasik. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa ; |
-- |
Katowice : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Naukowe Sophia, |
Data wydania |
2019. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
162 strony : |
Oznaczenie ilustracji |
ilustracje (w tym kolorowe) ; |
Format |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia na stronach 139-162. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Nanotechnologia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
43036 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Nanocząstki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
29818 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Nanotechnologia |
Określnik rzeczowy |
zastosowania przemysłowe. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
89797 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
biotechnologia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36368 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Nanocząstki |
Określnik rzeczowy |
zastosowanie w kosmetyce. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
148019 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Naukowe Sophia. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
132394 |
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Wyszczególnienie materiału |
Spis treści |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="http://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2019/10/100000323382/100000323382_Tomasik_ZarysNanotechnologii.pdf">http://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2019/10/100000323382/100000323382_Tomasik_ZarysNanotechnologii.pdf</a> |
920 ## - |
-- |
978-83-65929-70-9 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |