Mity żywieniowe : (Record no. 73533)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01093cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx005148789
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231103935.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788380436763
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1258436141
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/RL
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/RL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/BZs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bylinowska, Justyna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 150480
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mity żywieniowe :
Ciąg dalszy tytułu kłamstwa i półprawdy o tym, co jemy /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Justyna Bylinowska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo M,
Data wydania copyright 2021.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 253, [2] strony :
Oznaczenie ilustracji ilustracje ;
Format 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Zdrowe Zdrowie
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okładce "Nie daj się oszukać!".
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 251-253.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 46638
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Odżywianie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 30312
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo M.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 101116
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Zdrowe Zdrowie
9 (RLIN) 150481
920 ## -
-- 978-83-8043-676-3
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 24/03/2023 IN/67/2023 23.94 1000342065   342065 1000342065 24/03/2023 613 23.94 24/03/2023 Reading room collection