Przemysł Rolny i Spożywczy : (Record no. 80994)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 02759cas a2200469 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne ga97635436
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231090842.0
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTWA CIĄGŁEGO
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0370-159X
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)68760927
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/MG
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/MG
Instytucja, która zmodyfikowała rekord GD U/MR
-- LUBL 58/ASs
-- KR 7/AM
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
210 1# - TYTUŁ SKRÓCONY
Tytuł skrócony Przem. Rol. Spoż.
222 #0 - TYTUŁ KLUCZOWY
Tytuł kluczowy Przemysł Rolny i Spożywczy
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przemysł Rolny i Spożywczy :
Ciąg dalszy tytułu miesięcznik poświęcony sprawom technicznym i gospodarczym przemysłu rolnego i spożywczego.
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Žurnal po Technologičeskim i Ékonomičeskim Voprosom Piščevoj Promyšlennosti
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Industries Alimentaires :
Ciąg dalszy tytułu mensuel consacre aux problemes techniques des industries alimentaires
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Food Industries :
Ciąg dalszy tytułu monthly devoted to the technical and economical problems of food industries
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Zarz. Gł. Stow. Tech. Przem. Spoż.,
Data wydania 1949-1954.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Format 29 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
362 0# - STREFA NUMERACJI
Numeracja R. 3, Nr 8/10 (Sierp./Paźdz.1949)-R. 8, Nr 12 (1954).
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. okł.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Od R. 4, Nr 9 (1950) współwyd. dod. : "Przegląd Bibliograficzny Przemysłu Spożywczego".
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Od R. 5, Nr 1 (1951) współwyd. dod. : "Biuletyn Głównego Instytutu Przemysłu Rolnego i Spożywczego".
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Od R. 4, Nr 4 (1950) do R. 7, Nr 7 (1953) dod. do tyt. : miesięcznik poświęcony sprawom technicznym przemysłu rolnego i spożywczego.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Od R. 4, Nr 5 (1950) wydaw. : Naczelna Organizacja Techniczna.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Sporadycznie streszcz. w j. pol., j. ang.
550 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INSTYTUCJI SPRAWCZEJ
Uwaga dotycząca instytucji sprawczej Od R. 4, Nr 3 (1950) do R. 4, Nr 4 (1950) Organ Stowarzyszenia Techników Przemysłu Spożywczego.
550 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INSTYTUCJI SPRAWCZEJ
Uwaga dotycząca instytucji sprawczej Od R. 4, Nr 5 (1950) do R. 7, Nr 6 (1953) Organ Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Rolnego i Spożywczego.
550 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INSTYTUCJI SPRAWCZEJ
Uwaga dotycząca instytucji sprawczej Od R. 7, Nr 7 (1953) Organ Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik geograficzny Polska
Określnik formy czasopisma.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 32449
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Stowarzyszenie Techników Przemysłu Spożywczego.
9 (RLIN) 55923
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Przemysłu Rolnego i Spożywczego.
9 (RLIN) 20438
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
Nazwa jednostki podrzędnej Sekcja Przemysłu Mięsnego.
9 (RLIN) 20450
780 00 - TYTUŁ POPRZEDNI WYDAWNICTWA
Tytuł Przemysł Spożywczy
Zakres powiązania R.1, nr 1/2 (stycz./luty 1947)-R.3, nr 6/7 (czerw./lip.1949)
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0867-6054
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)bb97159766
785 00 - TYTUŁ NASTĘPNY WYDAWNICTWA
Tytuł Przemysł Spożywczy
Zakres powiązania R.9, nr 1 (stycz.1955)-
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0033-250X
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)bb95102721
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Journals
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Status zniszczenia Ograniczenia udostępniania Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Numeracja publikacji Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Typ dokumentu Koha Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Data nabycia
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn R. 8 nr 1-12 1954   795/P 2000031104 Journals    
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn R. 7 nr 1-12 1953   795/P 2000031105 Journals    
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn R. 6 nr 1-12 1952   795/P 2000031106 Journals    
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn R. 5 nr 1-12 1951   795/P 2000031107 Journals Inne/Ogólny schemat klasyfikacji 16/08/2022
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn R. 4 nr 1/2-12 1950   795/P 2000031108 Journals    
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn R. 3 nr 8/10-11/12 1949   795/P 2000031109 Journals