MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
02759cas a2200469 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
ga97635436 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231090842.0 |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTWA CIĄGŁEGO |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0370-159X |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)68760927 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/MG |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/MG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
GD U/MR |
-- |
LUBL 58/ASs |
-- |
KR 7/AM |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
210 1# - TYTUŁ SKRÓCONY |
Tytuł skrócony |
Przem. Rol. Spoż. |
222 #0 - TYTUŁ KLUCZOWY |
Tytuł kluczowy |
Przemysł Rolny i Spożywczy |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Przemysł Rolny i Spożywczy : |
Ciąg dalszy tytułu |
miesięcznik poświęcony sprawom technicznym i gospodarczym przemysłu rolnego i spożywczego. |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Žurnal po Technologičeskim i Ékonomičeskim Voprosom Piščevoj Promyšlennosti |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Industries Alimentaires : |
Ciąg dalszy tytułu |
mensuel consacre aux problemes techniques des industries alimentaires |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Food Industries : |
Ciąg dalszy tytułu |
monthly devoted to the technical and economical problems of food industries |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Zarz. Gł. Stow. Tech. Przem. Spoż., |
Data wydania |
1949-1954. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Format |
29 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
R. 3, Nr 8/10 (Sierp./Paźdz.1949)-R. 8, Nr 12 (1954). |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Tyt. okł. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Od R. 4, Nr 9 (1950) współwyd. dod. : "Przegląd Bibliograficzny Przemysłu Spożywczego". |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Od R. 5, Nr 1 (1951) współwyd. dod. : "Biuletyn Głównego Instytutu Przemysłu Rolnego i Spożywczego". |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Od R. 4, Nr 4 (1950) do R. 7, Nr 7 (1953) dod. do tyt. : miesięcznik poświęcony sprawom technicznym przemysłu rolnego i spożywczego. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Od R. 4, Nr 5 (1950) wydaw. : Naczelna Organizacja Techniczna. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Sporadycznie streszcz. w j. pol., j. ang. |
550 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INSTYTUCJI SPRAWCZEJ |
Uwaga dotycząca instytucji sprawczej |
Od R. 4, Nr 3 (1950) do R. 4, Nr 4 (1950) Organ Stowarzyszenia Techników Przemysłu Spożywczego. |
550 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INSTYTUCJI SPRAWCZEJ |
Uwaga dotycząca instytucji sprawczej |
Od R. 4, Nr 5 (1950) do R. 7, Nr 6 (1953) Organ Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Rolnego i Spożywczego. |
550 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INSTYTUCJI SPRAWCZEJ |
Uwaga dotycząca instytucji sprawczej |
Od R. 7, Nr 7 (1953) Organ Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
32449 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Stowarzyszenie Techników Przemysłu Spożywczego. |
9 (RLIN) |
55923 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Przemysłu Rolnego i Spożywczego. |
9 (RLIN) |
20438 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Sekcja Przemysłu Mięsnego. |
9 (RLIN) |
20450 |
780 00 - TYTUŁ POPRZEDNI WYDAWNICTWA |
Tytuł |
Przemysł Spożywczy |
Zakres powiązania |
R.1, nr 1/2 (stycz./luty 1947)-R.3, nr 6/7 (czerw./lip.1949) |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0867-6054 |
Numer kontrolny rekordu |
(NUKAT)bb97159766 |
785 00 - TYTUŁ NASTĘPNY WYDAWNICTWA |
Tytuł |
Przemysł Spożywczy |
Zakres powiązania |
R.9, nr 1 (stycz.1955)- |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0033-250X |
Numer kontrolny rekordu |
(NUKAT)bb95102721 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Journals |