Przegląd Bibliograficzny z Zakresu Handlu i Przemysłu Gastronomicznego / (Record no. 82454)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01463cas a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001208738
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231094548.0
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)297674998
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/AO
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/AO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/AJ
-- KR 7/AO
-- KR 7/MBBs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przegląd Bibliograficzny z Zakresu Handlu i Przemysłu Gastronomicznego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Instytut Handlu Wewnętrznego. Dział Dokumentacji i Informacji Naukowo-Technicznej.
246 17 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Przegląd Bibliograficzny IHW
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy [Instytut Handlu Wewnętrznego],
Data wydania 1956.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Format 27 cm.
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ
Częstotliwość Kwart.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
362 0# - STREFA NUMERACJI
Numeracja R.6, z.1 (stycz./marz. 1956) - R.6, [z.3?] 1956.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Wydawnictwo w formie powielanych odbitek.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. wg okł.
515 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NUMERACJI
Odstępstwa w numeracji Ostatni znany zeszyt 3 (1956).
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Handel
Określnik formy bibliografia analityczna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 68855
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy bibliografia analityczna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 68854
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Instytut Handlu Wewnętrznego (Warszawa).
Nazwa jednostki podrzędnej Dział Dokumentacji i Informacji Naukowo-Technicznej.
9 (RLIN) 68245
780 00 - TYTUŁ POPRZEDNI WYDAWNICTWA
Tytuł Przegląd Bibliograficzny
Qualifying information (Instytut Naukowo Badawczy Handlu i Żywienia Zbiorowego)
Zakres powiązania 1951-1955
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx001208712
785 01 - TYTUŁ NASTĘPNY WYDAWNICTWA
Tytuł Przegląd Bibliograficzny z Zakresu Handlu Wewnętrznego
Zakres powiązania 1957-1971
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx001210717
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Journals
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Status zniszczenia Ograniczenia udostępniania Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Numeracja publikacji Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Typ dokumentu Koha
      Tylko do Czytelni   BUEK BUEK Magazyn R.6 z. 1,3 1956   269/P 2000026313 Journals