MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01463cas a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx001208738 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231094548.0 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)297674998 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 7/AO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 7/AO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 7/AJ |
-- |
KR 7/AO |
-- |
KR 7/MBBs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Przegląd Bibliograficzny z Zakresu Handlu i Przemysłu Gastronomicznego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Instytut Handlu Wewnętrznego. Dział Dokumentacji i Informacji Naukowo-Technicznej. |
246 17 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Przegląd Bibliograficzny IHW |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
[Instytut Handlu Wewnętrznego], |
Data wydania |
1956. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Format |
27 cm. |
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Częstotliwość |
Kwart. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
R.6, z.1 (stycz./marz. 1956) - R.6, [z.3?] 1956. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Wydawnictwo w formie powielanych odbitek. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Tyt. wg okł. |
515 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NUMERACJI |
Odstępstwa w numeracji |
Ostatni znany zeszyt 3 (1956). |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Handel |
Określnik formy |
bibliografia analityczna. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
68855 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gastronomia |
Określnik formy |
bibliografia analityczna. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
68854 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Instytut Handlu Wewnętrznego (Warszawa). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Dział Dokumentacji i Informacji Naukowo-Technicznej. |
9 (RLIN) |
68245 |
780 00 - TYTUŁ POPRZEDNI WYDAWNICTWA |
Tytuł |
Przegląd Bibliograficzny |
Qualifying information |
(Instytut Naukowo Badawczy Handlu i Żywienia Zbiorowego) |
Zakres powiązania |
1951-1955 |
Numer kontrolny rekordu |
(NUKAT)xx001208712 |
785 01 - TYTUŁ NASTĘPNY WYDAWNICTWA |
Tytuł |
Przegląd Bibliograficzny z Zakresu Handlu Wewnętrznego |
Zakres powiązania |
1957-1971 |
Numer kontrolny rekordu |
(NUKAT)xx001210717 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Journals |